Nytt Design+Header+Mini konsert

Heisann !

nå har jeg fikset meg ny header og design. og det er jo rosa såklart, jeg vet alle bloggere har det fortiden, og jeg mener ikke herme. men jeg er så lei av og bare ha mørke farger. så nå ville jeg ha noe fargerikt. og rosa var den eneste fargen jeg kom på der og da.. men vis jeg får med meg noen på en photoshoot snart, så kan det nok hende det kommer en bedre header! 

men en ting til, jeg vet jeg har skrevet feil på headeren, for det står "writen" men de skrives jo "written" men orker ikke begynne og rette opp i det nå.  måtte bare si det, slik at dere ikke trodde jeg var helt dum da! :)

 

men nå skal jeg legge meg kanskje, jeg er trøtt!

 Foretsen på mandag fikk vi besøk av "Gatas Parlament" på skolen..  Det var jo ikke de beste jeg hadde hørt, men det var jo gøy og oppleve det også, + og slippe vanlige timer!  og jeg fikk tilome signaturen til han i midten, men jeg gadd ikke stå i kø for og få de andre, så fan var jeg ikke, hehe ! :)

 

Har du hørt om dem før?
Hva syntes du om sangene dems?  

 

men natta <3


 

2 kommentarer

kissingthesky

20.09.2011 kl.23:39

Har hørt navnet, men har ikke hørt på musikken dems ;)

hanna

21.09.2011 kl.22:14

Kult design

Skriv en ny kommentar

mhj96

mhj96

16, Ringerike

Hei, jeg heter Martine og er 15 år. Jeg blogger om livet, skolen, bilder, egentlig akkurat som en annen blogger! hvis det er noe du lurer på så legg igjen en kommentar, I LIKE IT:) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits