Av og PåHeisann!

Det er egentlig så utrolig teit, at hver gang jeg skal ha bloggpause/slutter så  får jeg sikkelig lyst til  og blogge.. så  følte jeg bare måtte lage et innlegg nå.  men er ikke sikkert den "blogglysten" varer så lenge, må jeg bare si.

I dag så har det egentlig bare vært relaxkosedag, også har jeg  fått sett de episodene av forskjellige ting som jeg ikke har fått sett. men i morgen får jeg mestsannsynlig overnattingsbesøk av den søte frk. Kari. for vi skal jobbe litt med noen innleveringer og lekser ogsånt, slik at vi slipper det i uka! 

På fredag så fikk vi igjen karakter kortet, og de fleste karakterene på det var ikke noe og skryte av hvertfall, men jeg fikk noen som jeg ble sikklig sjokkert over som foreksempel at  jeg fikk 5 er norsk munlig, det var litt sykt egentlig, spesielt når jeg aldri egentlig sier noe i timen.. jaja, er glad for det hvertfall! også fikkk jeg 5 i mat og helse, kunne egentlig fått bedere men siden jeg ikke var like flink i teori som praktisk så ble det en 5'er da, men er fornøyd med det, siden jeg egentlig ikke har fått 5'ere før i år på karakterkortet.

Men jeg tror jeg skal legge meg nå, kanskje! 

 

Martine&Kari
Prekast!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mhj96

mhj96

16, Ringerike

Hei, jeg heter Martine og er 15 år. Jeg blogger om livet, skolen, bilder, egentlig akkurat som en annen blogger! hvis det er noe du lurer på så legg igjen en kommentar, I LIKE IT:) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits