MADCOM

Heisann!

dagen i dag, først skulle jeg vaskte hos mormor, tjente 200 kr. også skulle jeg og familyen inn på Sanvika senteret bare for å se, også var det natt åpent, men vi kom dit rundt 2000, og da sa de på  høytaleren at MADCOM var der, jeg og Søstra mi bare løp som faen, men tror du vi fikk sånn plass at vi  så dem eller, neida! den jævla høytaleren sto foran... men så de litt da :), men herregud det var drit fult der..  jeg filma, men det blei dritdårlig, så jeg legger ikke ut no video av det..  også kom jeg nesten akkurat hjem! :))))

men siden jeg har vert borte i hele dag, så får jeg ikke gjort Naturfagen, også er det FAEN meg ingen som kan sende den til meg, så nå begynner jeg å bli ganske så irritert, for SÅÅ MANGE ganger jeg har sendt leksa til de, også kan de aldri gjøre gjenjell...!  uf!

 

men nå går jeg å legger meg, orker ikke mere !

 

- MJ

2 kommentarer

vew

03.12.2010 kl.20:07

hei <33

svarene har kommet på videoblogg

på spørsmåls runden

-vew

<33

mhj96

03.12.2010 kl.23:27

vew: okei, skal skjekke:) <3

Skriv en ny kommentar

mhj96

mhj96

16, Ringerike

Hei, jeg heter Martine og er 15 år. Jeg blogger om livet, skolen, bilder, egentlig akkurat som en annen blogger! hvis det er noe du lurer på så legg igjen en kommentar, I LIKE IT:) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits