ONSDAG, åjj er det fredag alt

heiisann, serr jeg syntes det går så fort jeg, nå er liksom halve sommerferien gått allerede snart..

men tilbake til poenget, nå er jeg alene hjemme.. er så kjedelig får kristina gidder ikke å hvere med å ta bilde, for på mandag blir speilrefleksen min sendt på reperasjon. for det er vann i den ene linsa. og telefonen min er ødelagdt og ipoden min....

dette ble da ødelagt da jeg, kristina, daniel, sivert, mamma og simen vår på båttur. får det var så høye bølger og blåste så, det merket vi allerede da jeg og kristina kjørte båten ut alene, så gikk vi selfølgelig tom får bensin rett foran øya der vi skulle ligge. også måtte vi vente til faren til simen, kjørte simen og sivert ut med den STOOOORE båten. digger den ! men altså tilbake til poenget de skulle ha med bensin til oss, også jeg og kristina måtte jo vente litt, og de var drit høye bølger..  men da vi skulle innatt til campingen, så skulle kristina, simen og sivert bli hentet av faren til simen. og vi måtte jo kjøre mot bølgene. og de gikk over båten og inni , det sprutet i ansiktet våres hele tiden. og vi måtte bare kjøre inn mot land.  og siden båten var full av vann og alt av bagasjer lå i båten, ble alt ødelagt.. min mobil.., kristina sin, mamma sin , daniel sin, ipoden min, ds til daniel som var ny forrige uke.., og kameraet mitt som er vann på linsa.
så det var jævlig teit!! får nå har ikke jeg telefon, ipod eller kamera!


men nå skal jeg ikke klage mere. så får du ha fortsatt en kjempe fin fredags kveld. så blogges vi sikkert flere ganger i dag, eller noe sånt..
ser ut som vannet var litt kaldt. nei det var faktisk ikke det, det var kl 22 på kvelden og drit digg:))men da snakkes vi !!


MARTINE<3 

3 kommentarer

idawisth

16.07.2010 kl.19:18

ha en superfin dag!

mhj96

16.07.2010 kl.20:46

idawisth:tusen takk :)

Iselin Nyhagen

14.08.2010 kl.02:27

huff, jeg tror du husker feil; det var ISKALDT :D <3

Skriv en ny kommentar

mhj96

mhj96

16, Ringerike

Hei, jeg heter Martine og er 15 år. Jeg blogger om livet, skolen, bilder, egentlig akkurat som en annen blogger! hvis det er noe du lurer på så legg igjen en kommentar, I LIKE IT:) leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits